27.3 C
Skopje
24.6.2019 - 16:04

Ознака: манифестација „Илинден 2018“

Празник на книгата и на младоста

трaдиционалното Литературно матине за деца, најмладите љубители на пишаниот збор имаа можност да другаруваат со познати македонски писатели за деца и млади, а специјална...