Ознака: манастирско доленци

Изгаснат пожарот кај Букојчани, локализиран кај Манастирско Доленци

Од пожарите кои во кичевско беа активни во изминатите два дена, пожарот кај село Букојчани е целосно изгаснат, додека големиот пожар кај село Манастирско...