Ознака: „Мал речник на туѓите зборови во македонскиот јазик“

Излезе „Мал речник на туѓите зборови во македонскиот јазик“

Во издание на „Бата прес“ излезе од печат лексикографското издание „Мал речник на туѓите зборови во македонскиот јазик“ од Толе Белчев, Снежана Веновска-Антевска и...