14.8 C
Skopje
22.9.2021 - 16:37

Ознака: мал број

Најмал дневен број на новозаразени во последните три месеци во Италија

Во Италија бројот на нови случаи на зараза со ковид-19 се намалува во целата земја, вклучувајќи ја и Ломбардија, најтешко погодениот италијански регион. Исклучок е...