Ознака: Малчански бербер

Малчанскиот бербер во Србија осуден на доживотен затвор

Нинослав Јовановиќ, попознат како Малчански бербер, е осуден на доживотен затвор за злоупотреба на малолетно девојче од Брзи Брод. Пресудата е првостепена и е...

Српската полиција реагираше на лажните теории за апсењето на „малчанскиот бербер“

Веднаш по апсењето на Нинослав Јовановиќ, педофилот киднапер кој ја грабна 12-годишната Моника, во српската јавност се појавија теории дека не е уапсен вистинскиот...

Малата Моника била пронајдена во гробница?

Киднапираното девојче Моника Каримановиќ е пронајденo живo, потврди српската полиција. Белградските медиуми објавија различни детали во врска со случајот кој со денови го бранува...

Пронајдено киднапираното девојче, уште се трага по Малчанскиот бербер

Дванаесетгодишната Моника Каримановиќ од селото Сув Дол во близина на Ниш, е пронајдена жива десет дена откако беше киднапирана од т.н. Малчански бербер, псевдоним...

Таксист го препознал Малчанскиот бербер по кој се трага во Србија

Откако српската полиција објави најнова фотографија од т.н. Малчански бербер, псевдоним под кој е познат педофилот Нинослав Јовановиќ, осомничен за киднапирање на 12-годишното девојче...