Ознака: маловишта

Почна реконструкцијата на патот за Маловиште

Во присуство на министерот за земјоделие, водостопанство и шумарство, Трајан Димковски, директорот на Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделието Никола Бабовски и градоначалничката на...