Ознака: малобројните

Стекнатата доверба од птиците грабливки ја имате цел живот

Трајче Китановски, еден од малобројните соколари Скопјани веќе неколку години низ различни локации во главниот град можат да го забележат другарувањето на Трајче Китановски и...