Ознака: Малколм Мекларен

Росица Мршиќ со колекција инспирирана од Малколм Мекларен

„Велвет“ е 20-та сезонска колекција на Росица Мршиќ, со која дизајнерката продолжува да им се обраќа на оние жени што претпочитаат автентичен дизајн, со...