10.1 C
Skopje
17.2.2020 - 12:25

Ознака: мали хидроцентрали

Петиција за забрана на мали хидроцентрали

Невладината организација „Грин хоум“ поднесе петиција до Собранието на Црна Гора за прогласување мораториум за изградба на мали хидроцентрали, а сите договори за концесија...