Ознака: мали сипаници

Eпидемија на мали сипаници во Дебарско

Епидемија на мали сипаници има на подрачјето на Дебар, каде што се регистрирани 17 случаи, објави на својата веб-страница Институтот за јавно здравје (ИЈЗ)....