-2.4 C
Skopje
25.2.2020 - 7:47

Ознака: мали и средни претпријатија

Пристигаат нови 16 милиони евра поволни кредити за мали и средни...

Втората транша поволни кредити за мали и средни претпријатија од Европската инвестициска банка (ЕИБ), во износ од 16 милиони евра, ќе пристигне на почетокот...

ЕИБ со поволни кредити за малите и средни компании

На македонските мали и средни компании од денеска им е достапна поволна кредитна линија од 100 милиони евра од Европската инвестициска банка (ЕИБ) што...