6.8 C
Skopje
28.11.2021 - 4:08

Ознака: мали величини

Мини-чанти вредни богатство

Француски моден бренд „Жакемус“ го доведе минимализмот до самиот негов максимум со креирањето на нивната микро-чанта со димензии од рекордни пет сантиметри. Чантата е...