2.8 C
Skopje
28.1.2022 - 12:55

Ознака: „Малиот принц“

Фестивалот на претстави за деца „Малиот принц“ во Штип

Од 7 до 11 октомври Фестивалот на претстави за деца „Малиот принц“, манифестацијата посветена на најмладите, која веќе станува традиција за штипските деца, но и...

Книгата „Малиот принц“ за само 100 денари ќе биде достапна во...

„Малиот принц“ е приказна која нè потсетува дека е многу потешко да си судиме себеси отколку да им судиме на другите. Ако успееме да...

Во Штип фестивал на претстави за деца „Малиот принц“

По едногодишна пауза, центарот за култура „Ацо Шопов“ во Штип повторно го организира фестивалот на претстави за деца „Малиот принц“, кој почна во неделата,...