-3.3 C
Skopje
24.1.2020 - 1:41

Ознака: Малиот групен дом

Oтворен Малиот групен дом во Тимјаник

Мартина, Аделина, Никола и Антонио, четири деца со попреченост добија нов живот, откако денеска беше отворен Малиот групен дом во неготинското село Тимјаник. Тие...