Ознака: малигни болести

Пациентите со малигни болести онколошката терапија ќе ја примаат во најблиските...

Од денеска почна дисперзија на терапијата за дел од пациентите со малигни болести од другите градови и населени места од државата, информира Министерството за...

Гојковиќ: Ќе ги докажеме последиците од бомбардирањето на НАТО

Претседателката на српското Собрание Маја Гојковиќ денеска изјави дека очекува до крајот на неделата да заврши собраниската расправата и пратениците да ја усвојат одлуката...