15.8 C
Skopje
28.10.2021 - 15:54

Ознака: „Малечката принцеза“

За змиjата и светецот со копjе

Ексклузивно во „Колибри“ песни од сѐ уште необјавената книга за деца на писателот Ефтим Клетников „Малечката принцеза“ ЗАКОНИК БР. 18 Змијата што сал ја гони Светецот со...

За тоа што е слабо и за тоа што е...

Ексклузивно во „Колибри“ песни од сѐ уште необјавената книга за деца на писателот Ефтим Клетников „Малечката принцеза“ За тоа што е слабо, и тоа што е...

Ексклузивно во „Колибри“ песни од сѐ уште необјавената книга за деца...

ЗАКОНИК БР. 9 За слободата на животните Животните да не трпат маки, да не се в зоолошка градина, да шетаат без страв низ падина, низ шуми, ридја, зелени лаки, да...

За ловецот и срната

Ексклузивно во „Колибри“ песни од сѐ уште необјавената книга за деца на писателот Ефтим Клетников „Малечката принцеза“ ЗАКОНИК БР. 8 Нека ги чува зрната во својата кобна...