29.8 C
Skopje
27.9.2021 - 15:19

Ознака: малески

Тупурковски, Малески и Глигоров за името

Историјата може да нѐ лаже нас, но не можеме ние да ја лажеме историјата. Оваа фраза е само вовед во една полуполемика меѓу двајца...

Малески: Руското поведение ја турка Македонија во сојузот со другите западни...

Руското поведение ја турка Македонија во сојузот со другите западни демократии и Македонија мора да земе страна, изјави првиот министер за надворешни работи на...