13.5 C
Skopje
24.2.2020 - 15:44

Ознака: Мала пчеларска приказна

Мала пчеларска приказна што урна цел култ

„Медена земја“ вистински, и нималку претерано, има шанси да добие награда каква што е „оскарот“. Затоа што филмот, со сите свои квалитети, уметнички, но...