Ознака: Максим Вашер-Леграв

Вештачката интелигенција типува на Максим Вашер-Леграв

До овој одговор дошол аналитичар во „Експлориум“, изработувајќи студија, врз база на научни и шаховски податоци, а сето тоа е пресметано од вештачка интелигенција Вештачката...