13.8 C
Skopje
22.9.2021 - 3:49

Ознака: македонско суштествување

Новиот роман на Маџунков – антологија на македонското суштествување

Во групата бранители на автентичните човечки вредности во романот на Маџунков е и Дон Кихот, кој се бори за спас на Македонија, всушност се...