Ознака: македонско научно друштво-битола

Македонско научно друштво-Битола со благодарница до Стево Пендаровски

Македонско научно друштво-Битола во рамките на јубилејот – 60 години МНД-Битола, додели признание, кристална коцка и јавна благодарница на Стево Пендаровски, претседател на Република...