14.8 C
Skopje
22.9.2021 - 15:43

Ознака: македонско-бугарската комисија за историски

Бугарија сака да го наметне своето видување за историјата

Следниот состанок на македонско-бугарската комисија за историски прашања ќе се одржи во октомври, по барање на македонската страна. На последната средба, македонските и бугарските...