Ознака: македонски стрип-автори

Наградени македонски стрип-автори во Ваљево

На меѓународниот конкурс во рамките на Ваљевскиот стрип-фестивал, кој од 20 до 21 декември се одржа третпат во Ваљево, Србија, и годинава не изостанаа...