Ознака: Македонски мултиетнички јазли

Промовирана книгата „Македонски мултиетнички јазли“

На Саемот на книгата на штандот на издавачката куќа „Просветно дело“ беа промовирани македонското и албанското издание на „Македонски мултиетнички јазли“ на авторот Петар...

Преведена и промовирана книгата Македонски мултиетнички јазли од Петар Атанасов

Книгата насловена „Македонски мулетиетнички јазли-Битка за едно или две општества “ на заменикот министер за образование Петар Атанасов е преведена од македонски јазик на...