0.6 C
Skopje
18.1.2020 - 21:58

Ознака: Македонски енергетски форум 2019

Македонија и регионот набргу ќе почнат да се снабдуваат со течен...

Во организација на Владата, АД „Електрани“, Амбасадата на САД и ЗИП Институтот се одржува вториот по ред Македонски енергетски форум 2019 на тема „Енергетска...