12 C
Skopje
24.9.2018 - 10:01

Ознака: македонски дизајн

Неоткриените симболи му даваат печат на македонскиот дизајн

Во македонската култура симболиката на фалусот е поврзана со оплодувањето и плодноста, како и одбрана од стравот од смртта. Овој симбол е искористен во...