2.8 C
Skopje
28.1.2022 - 13:37

Ознака: македонски возила

Навредливи налепници на македонски возила

ИЗОЛИРАНИ ИНЦИДЕНТИ ВО ШПИЦОТ НА ТУРИСТИЧКАТА СЕЗОНА ВО ГРЦИЈА Во пресрет на шпицот на туристичката сезона, македонските граѓани масовно заминуваат во Грција, но, и покрај...