Ознака: Македонски Брод

Загина тракторист во село Ковач близу Македонски Брод

Шеесетгодишниот М.С. од Скопје загинал вчера село Ковач, кај Македонски Брод, откако изгубил контрола над тракторот што го управувал движејќи се по шумски пат. Како...