Ознака: МАКЕДОНСКИОТ ИЗВОЗ

Самоволието на Приштина прескапо нѐ чини

Властите во Косово речиси секоја година, без некаква посебна причина, на своја рака, го блокираат увозот на стоки и продукти од Македонија. Според економските...