Ознака: Македонска железница

Демонтирани делови од инфраструктира на Железници и кражба во магацин

Полицијата информира за два одделни случаи со нанесување на штета во „Железници на Република Северна Македонија“. Едниот се случил во Скопје, кога непознат сторител на...