17.9 C
Skopje
27.5.2019 - 16:20

Ознака: Македонка Јанчевска

Водилка во моето творење секогаш беа децата

Во Спомен-куќата на Неделковски на денот на 77-годишнината од неговата смрт се одржа поетско читање на кое настапија неколкумина писатели од Велес, а им...