16.4 C
Skopje
25.4.2019 - 12:24

Ознака: Македонија не е Грција

Остинати огништа по села и градови

Во спогодбата потпишана на 27 ноември 1919 година, во чл. 56, беше предвидено да се направи доброволна размена на населението меѓу Бугарија и Грција....