23.8 C
Skopje
17.9.2021 - 23:33

Ознака: Македонија (не)библиска земја

Македонија (не)библиска земја

Она што го пишува во Светото писмо не е фактор, не е агенсот што може да го направи новото толку потребно единство на македонскиот...