-4.2 C
Skopje
21.1.2020 - 11:02

Ознака: Мадам Батерфлај

Хуманитарна изведба на „Мадам Батерфлај“ за семејството Ристески

Македонската опера и балет вечер ќе ја изведе претставата „Мадам Батерфлај“, а парите од продадените билети ќе му ги даде на семејството Ристески, кое живее во...