25.8 C
Skopje
22.6.2021 - 13:38

Ознака: Магија

Малата магија во големата собраниска купола

Не беше забележано дека некој ја пресметал просечната телесна температура на пратениците на денот на таканареченото конституирање на Собранието. Имено, така го нарекоа збиднувањето...

Бобан Бабунски: Вардар беше како магија

Еден подолг период Бабунски беше меѓу клучните играчи на Вардар во 1980-тите години. Тој имаше убава кариера надвор од Македонија, особено во Шпанија и...

Што ќе се случи доколку некој ја украде магијата на божиќниот...

Топлината што ја чувствуваат луѓето во своите срца и ја споделуваат со сите околу нив е всушност тој божиќен дух. Затоа сакам да ги...

Новогодишен декор за божиќна магија

Со ништо не може да се замени магијата од божиќното украсување на вашиот дом за новогодишните празници. Природното зеленило, црвените украси, панделките и незаменливите...

Магијата на театарот на сенки сѐ попривлечна за најмладата публика

Овој театар создава директна врска помеѓу децата и аниматорот, која може да ги разбуди детската фантазија и креативност и да го збогати социјалниот, духовниот...