Ознака: магазин

Кога глумците се бават со политика

Не постои недостаток на глумци кои се подготвени да ги заменат филмските платна со политиката. Па така, магазинот „Политико“ ги издвои најдобрите глумци кои...

Кадис ќе ги избрка гулабите за да ги задржи туристите

Шпанскиот град Кадис вети дека ќе отстрани пет илјади гулаби, откако газдите на повеќе локални хотели тврделе дека тие ги напаѓале и ги бркале...