2.3 C
Skopje
24.1.2020 - 13:45

Ознака: маалски приаски (1+2)

„Маалски прикаски (1+2)“ на авторот Синиша Станковиќ вечерва во Штип

Во НУУБ „Гоце Делчев“ во Штип вечерва се одржа Средба со читатели, по повод новата книга „Маалски прикаски (1+2)“ на новинарот и писател Синиша...