13.8 C
Skopje
22.9.2021 - 3:21

Ознака: Маало

Неверните томовци од нашето маало

Доволно е само да се отворат социјалните мрежи и да се прочитаат коментарите под информациите за ковид-19, особено оние што се поврзани со претстојните...

Хероите од нашето маало

Наметнувањето на онлајн наставата создаде своевидни херои на денешницата, кои самоиницијативно почнаа да наоѓаат начини да им помогнат на најзагрозените категории граѓани. Еден од...

Сеќавање на Еврејското Маало

Член сум на групата „Старо Скопје“ каде што се појавуваат многу стари скопјани, кои ги даваат своите сеќавања за Скопје какво било и разни...