Ознака: Лучана Ламорџезе.

Средба на министерот Спасовски со италијанската министерка за внатрешни работи Ламорџезе

Соработката меѓу Министерството за внатрешни работи на Република Македонија и Министерството за внатрешни работи на Италијанската Република е на високо професионално ниво, со брза,...