27.8 C
Skopje
27.9.2021 - 18:18

Ознака: Лусиан Фројд

Автопортретите на Лусиан Фројд поинтригантни од брегзит и Борис Џонсон

Автопортретите на Лусиан Фројд за љубителите на уметноста се поживи и поинтригантни од брегзит и од Борис Џонсон, ако се суди според возбудата со...