5.8 C
Skopje
18.1.2022 - 16:57

Ознака: Лука Заложник

Заложник и Гроздановска со две злата и едно сребро

КОЊИЧКИ СПОРТ - ТУРНИР ВО САМОБОР Македонските натпреварувачи во коњички спорт, Лука Заложник и Леонида Гроздановска, постигнаа голем успех освојувајќи две злата и едно сребро...

Лука Заложник галопира кон Токио

Натурализираниот Македонец со словенечко потекло во коњички спорт со грлото Шаблу, полека но сигурно собира бодови на квалификациските турнири за настап на ЛОИ 2020...

Ќе ја прескокне ли Заложник олимписката норма?

Оптимист сум и верувам дека со моето добро грло Шамблу ќе освојувам бодови што ќе бидат доволни за обезбедување норма за настап на ЛОИ...