17.8 C
Skopje
21.10.2021 - 16:40

Ознака: „Лукасфилм“

Работам за имиња што ми биле страст од детството

Секогаш кога илустрирам постер, во заднина ми оди саундтракот од филмот на кој работам, вели Марко Манев Марко Манев е илустратор и графички дизајнер, кој...