9 C
Skopje
20.11.2018 - 23:30

Ознака: ЛСД

Дрогата ЛСД повторно би можела да стане лек?

Халуциногената дрога ЛСД чие име е кратенка од германскиот назив на диетиламид-лизергинската киселина, асоцира на хипи-движењето и на вудсток-уметноста на 60-тите години на минатиот...

Нѐ мразат од дното на своите џебови полни грантови

А кога ќе видите, наркологиката им е крајно едноставна. Се откажуваш од име и идентитет, гласаш на референдумот ЗА и ете ти ја благосостојбата...

Најголема заплена на дрога во ЕУ, околу 800.000 таблети ЛСД

Шпанската цивилна гарда и австриската федерална полиција конфискуваа околу 8.000 евра во круптовалутите биткоин, ИОТА и лумен, како и приближно 800.000 таблети ЛСД, што...