Ознака: „Лошите момци“

„Лошите момци“ стигнаа и во нашите кина

„Лошите момци“, заедно со своите брзи автомобили и совршена доза адреналин и акција, вчера стигнаа и во нашите кина. Уште еднаш заедно, овој пат...

Последната акција на „Лошите момци“

Лошите момци Мики Ловри (Вил Смит) и Маркус Барнет (Мартин Лоренс) се вратија на големото платно уште еднаш, за последен пат, на нивниот посебен...