16 C
Skopje
21.9.2018 - 23:50

Ознака: лотарија

Лотаријата само еднаш решавала нешто на СП

Во случај на целосна израмнетост (бодови, гол-разлика, постигнати голови и фер плеј) пласманот на две или на повеќе селекции во групите ќе биде одреден...

Лото-добитници го загубија богатството, но го сочуваа пријателството

Кога добитникот на лотаријата на Њујорк Лу Ајсенберг (90) го запознал Куртис Шарп (80) во 1982 година, тој веднаш знаел дека тие ќе бидат...