Ознака: Лоренс „Берни“ Мадоф

Џон Малкович морал да работи нонстоп изминативе 10 години откако бил...

Актерот Џон Малкович ги загубил своите животни заштеди со шемата на озлогласениот финансиер Мадоф, кој измами илјадници инвеститори за околу 64,8 милијарди американски долари...