16.5 C
Skopje
18.6.2019 - 3:19

Ознака: Лордан Зафрановиќ

Окупација во 26 слики

Истоимениот филм (1978) на Лордан Зафрановиќ своевремено предизвика толку контроверзии, што неколку години дури и не беше прикажуван. Приказната за окупацијата, односите меѓу луѓето,...