Ознака: лондонски аеродром

Лондонски аеродром ги откажа сите летови поради проблеми со контролата за...

Лондонскиот аеродром Гетвик вечерва ги откажа сите летови поради проблеми со контролата на летање во контролната кула. Поради ова, стотици патници останаа без транспорт. -Поради...