Ознака: локални избори

Фетаи ги изложи воведните зборови во „Титаник 2“, продолжение на 22...

Со давање на воведните зборови од специјалната јавна обвинителка Фатиме Фетаи, денеска во Кривичниот суд во Скопје почна судската постапка во предметот „Титаник 2“,...

Преговори за локални избори во Мостар

По една година од одржувањето на последните преговори за наоѓање решение за локалните избори за градот Мостар, вчера ограноците на политичките партии во овој...