32.8 C
Skopje
31.7.2021 - 11:56

Ознака: локална

Каква локална власт сакаат граѓаните

Општините не се затворен бирократски инструмент само за политичка пропаганда или за партиски вработувања, туку отворен сервисен центар за потребите на сите граѓани во...